ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

10:01 | 11.06.2021 Categorie: Comunicate

Centrul Municipal de Tineret Chișinău va organiza pe parcursul verii sesiuni de informare pentru tineri

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că o echipă mobilă a Centrului Municipal de Tineret Chișinău (CMTC) va organiza în această vară sesiuni de informare privind activitatea instituției și cum pot să beneficieze persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, gratuit, de toate serviciile disponibile. Tot aici vor fi desfășurate diverse activități și jocuri de societate.

Astfel, pe parcursul lunii iunie, a.c., tinerii sunt așteptați în următoarele locații din sectoare capitalei:

11 iunie, ora 14:00, Centru: Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt";

17 iunie, ora 14:00, Buiucani, Parcul „Dendrariu";

22 iunie, ora 14:00, Botanica: Parcul „Valea Trandafirilor".

Centrul Municipal de Tineret Chișinău prestează servicii prietenoase și calitative tinerilor cu vârsta 14–35 de ani. Servicii respective sunt gratuite și confidențiale, precum: Serviciul de voluntariat și participare, serviciul de dezvoltare personală și animare a timpului liber a tinerilor, Serviciul de informare și documentare a tinerilor, Serviciul de orientare și ghidare în carieră.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!