ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou lot de 100.800 de doze de vaccin, oferit de România, a ajuns în Republica Moldova

19:13 | 11.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Republica Moldova a mai primit astăzi un lot de 100.800 de doze de vaccin împotriva Covid-19, oferit de Guvernul României, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Datorită acestei donații, dar și celor anterioare oferite de România, am reușit să ne asigurăm țara cu vaccin, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului și-a exprimat recunoștința față de România pentru tot sprijinul oferit necondiționat de la începutul acestei crize sanitare.

„Acum este important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om imunizat crește speranța că vom reuși să ieșim din această criză pandemică și să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a subliniat președintele Maia Sandu.

foto: presedintie.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!