ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Întreprinderile de stat și cele municipale își vor prezenta dările de seamă până la 30 iunie

12:53 | 14.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 iun. /MOLDPRES/. Termenul limită de prezentare a dărilor de seamă de către entitățile cu capital de stat pentru perioada fiscală 2020 expiră la 30 iunie curent, transmite MOLDPRES.

Serviciul Fiscal de Stat informează că, data de 30 iunie 2021 este termenul limită de calculare și achitare a defalcărilor și dividendelor la bugetul de stat pentru anul trecut de către întreprinderile de stat, cele municipale și societățile pe acțiuni cu cotă de participare a statului.

Astfel, contribuabilii nominalizați mai sus au obligația de a prezenta darea de seamă privind calculul defalcării din profitul net al acestora (forma DISM16 în cazul Întreprinderilor de Stat și Municipale) sau darea de seamă privind calculul defalcării din profitul net al acestora (forma DPP16 în cazul Societăților pe Acțiuni cu cotă de participare a statului), după caz.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!