ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a înregistrat încă doi concurenți electorali

16:52 | 14.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 iun. /MOLDPRES/. Autoritatea electorală centrală a înregistrat astăzi Partidul Regiunilor din Moldova și Partidul "Patrioții Moldovei" în calitate de concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite MOLDPRES.

Partidul Regiunilor din Moldova are pe listele sale 93 de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, iar Partidul „Patrioții Moldovei” are 55 de candidați pe lista electorală. 

În context, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanţe (trezorieri).

Până în prezent, CEC a înregistrat 19 concurenți pentru scrutinul din 11 iulie curent, iar alte 5 dosare se află în proces de examinare.

img21004212

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!