ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa Direcției sănătate din cadrul Primăriei Chișinău a fost demisă din funcție

13:51 | 15.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Șefa Direcției generale de asistență socială și sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Tatiana Bucearschi, a fost demisă din funcție, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a confirmat pe rețelele de socializare că a demis-o pe funcționară.

Potrivit informației prezentate de edilul Chișinăului, încă din luna noiembrie 2020, în cadrul Direcției conduse de Bucearschi au apărut mai multe stări conflictuale și a acordat suficient timp pentru ca acestea să fie remediate.

„Cei care sunt în Primărie cunosc în detaliu, atât la nivelul Executivului municipalității, cât și la nivelul Legislativului municipal, că subiectele legate de administrarea direcției vin cu probleme încă din luna noiembrie a anului trecut. Au fost și continuă să fie conflicte interne în cadrul echipei din direcția menționată, ori pentru mine ca primar este foarte important ca oamenii să privească în aceeași direcție. Repet, nu este un secret referitor la ceea ce se întâmpla în cadrul direcției”, a spus Ceban.

Tatiana Bucearschi a fost numită în funcția de șef al Direcției generale asistență socială şi sănătate în luna iulie 2019.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!