ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul UE în țara noastră

13:34 | 17.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko. În cadrul discuției, părțile au trecut în revistă subiectele de pe agenda de cooperare cu Uniunea Europeană, precum și cele ce țin de actualitatea internă, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Ambasadorul UE ne-a asigurat de continuitatea sprijinului european pentru cetățenii moldoveni. Un semnal foarte bun în acest sens este Planul de recuperare economică pentru Moldova, anunțat recent de Comisia Europeană, dar și numeroasele proiecte de dezvoltare pe care Uniunea Europeană le implementează pe teritoriul țării noastre”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului a discutat cu Ambasadorul UE și despre situația curentă din țară. „Am reiterat faptul că prioritatea noastră imediată este desfășurarea liberă și corectă a alegerilor anticipate din 11 iulie. Un rol important în acest proces îl vor avea misiunile UE de observare a alegerilor”, a subliniat președintele țării.

foto: presedintie.md

img21004296

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!