ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova va efectua o vizită oficială în Polonia

13:52 | 19.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. La întoarcerea din Italia, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua luni, 21 iunie, o vizită oficială în Polonia, la invitația omologului său polonez, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, la Varșovia, Maia Sandu va avea o întrevedere cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, după care vor avea loc discuții plenare ale delegațiilor celor două state. La finalul întrevederii, cei doi șefi de stat vor face declarații de presă.

În aceeași zi, președintele Maia Sandu se va întâlni cu Mareșalul Seimului polon, Elżbieta Witek, și cu Mareșalul Senatului polon, Tomasz Grodzki.

foto: culture.pl

img21004356

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!