ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un maraton de vaccinare se desfășoară în centrul capitalei

09:09 | 20.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. La Palatul Republicii din Chișinău se desfășoară astăzi, până la ora 22.00, Maratonul Vaccinării, unde toți cei care s-au imunizat cu prima doză în zilele de 28-30 mai, se pot vaccina cu rapelul, transmite MOLDPRES.

De asemenea, alte cinci puncte de vaccinare sunt deschise pentru toți cei care doresc să se imunizeze cu prima doză de AstraZeneca, Sinopharm și Sinovac.

Vaccinarea este posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.

Peste 5500 de persoane au fost imunizate în perioada 28-30 mai la Maratonul de vaccinare din Chișinău, organizat de Primăria capitalei și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Campania de imunizare a fost lansată în Republica Moldova la data de 2 martie curent, iar până astăzi au fost vaccinate 618.217 persoane.

foto: MSMPS

img21004370

img21004370

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!