ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

EURO 2020: Ungaria a jucat la egal cu Franța

10:08 | 21.06.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Ungariei a reușit să facă meci egal în fața reprezentativei Franţei, campioana mondială en titre, 1-1 (1-0), sâmbătă, pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, transmite MOLDPRES.

Franţa nu a putut să învingă în meciul împotriva Ungariei într-o partidă în care era favorită, fotbaliștii maghiari deschizând scorul în finalul primei reprize, când a marcat Attila Fiola (45+2). Antoine Griezmann a marcat pentru francezi în minutul 66.

Ungaria a obţinut primul său punct în turneu şi rămâne în cărţi pentru faza următoare, după eşecul suferit în faţa Portugaliei (0-3).

Sâmbătă, în aceeași grupă, Germania a învins Portugalia cu 4-2, într-un meci spectaculos cu două autogoluri.

În ultima etapă sunt programate partidele Germania - Ungaria (Munchen) şi Portugalia - Franţa (Budapesta), pe 23 iunie.

foto: rfi.fr

img21004375

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!