ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Comisiei Naționale a Pieței Financiare

12:25 | 21.06.2021 Categorie: Comunicate

Angajații CNPF au donat sânge pentru a salva vieți

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Provocările legate de pandemia COVID-19, cu care s-a confruntat întreaga omenire în ultimii doi ani, au determinat angajații Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF) să se solidarizeze și să participe luni, 21 iunie, la campania națională voluntară de donare a sângelui, organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în colaborare cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui.

Conștienți de importanța acestui gest nobil și încurajați să salveze vieți, angajații CNPF s-au prezentat la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, de la primele ore ale dimineții, și au donat sânge și componente sanguine.

Mulțumiți de gestul lor, voluntarii CNPF au avut un sentiment de convingere că, în acest mod, au contribuit personal la susținerea celor aflați în situații de grea încercare și au oferit un gram de speranță bolnavilor, care au nevoie vitală de sânge. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!