ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Din cauza ploilor din ultimele zile, serviciile de amenajare a teritoriului din capitală au activat în regim sporit

13:51 | 21.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Un număr de 390 de persoane și 16 tractoare au executat la sfârșitul săptămânii trecute lucrări de amenajare a teritoriului municipiului Chișinău, transmite MOLDPRES.

Șeful Direcției generale locativ-comunală şi amenajare a Consiliului Municipal Chișinău, Ion Burdiumov, a declarat astăzi în cadrul ședinței on-line a serviciilor Primăriei capitalei că, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost executate lucrări de amenajare a teritoriului la care au participat 390 de oameni și 16 unități de transport,  care au efectuat 88 de rute de evacuare a diferitelor deșeuri, inclusiv iarbă cosită.

“Din cauza precipitațiilor abundente, ne confruntăm cu o situație fără precedent - iarba crește abundent și suntem nevoiți să intervenim mai repede ca altă dată. 50 de persoane au cosit iarba la o săptămână după ce acest lucru a fost efectuat”, a spus Burdiumov.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!