ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului s-a întâlnit, la Varșovia, cu președintele Seimului polon

16:15 | 21.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Programul vizitei la Varșovia a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, a continuat astăzi cu întrevederea cu președintele Seimului polon, Elżbieta Witek. Părțile au discutat despre cooperarea pe subiecte de interes comun, inclusiv pe dimensiunea parlamentară, și despre importanța de a consolida dialogul politic la nivel înalt, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului a mulțumit pentru sprijinul oferit de Republica Polonă, de ani buni, la modernizarea Republicii Moldova, în special la dezvoltarea comunităților locale, și și-a exprimat speranța extinderii acestor programe.

„Polonia este o țară parteneră de încredere pentru Republica Moldova, susținătoare a demersului nostru european, o sursă importantă de stabilitate și de securitate, de creștere economică și modernizare la nivel regional”, a subliniat Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova se află astăzi într-o vizită oficială, la Varșovia, la invitația președintelui Republicii Polone.

foto: Președinție

img21004400

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!