ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj cu ocazia Zilei funcționarului public

10:14 | 23.06.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a adresat astăzi un mesaj cu ocazia Zilei funcționarului public, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesaj se menționează:

„Mii de funcționari publici asigură, zilnic, buna funcționare și administrare a numeroaselor procese ale statului, în structurile administrației centrale și locale. Sunt profesioniști dedicați interesului public, care contribuie la modernizarea și dezvoltarea țării.

Astăzi, când își serbează ziua profesională funcționarii publici, le adresez felicitări și cuvinte de recunoștință pentru asigurarea eficientă a  administrației publice și realizarea reformelor, menite să crească calitatea vieții oamenilor.

Profesionalismul, perseverența și responsabilitatea funcționarilor face ca mecanismul  de funcționare a statului să fie mânuit cu pricepere și eficacitate.

Cu ocazia sărbătorii profesionale ”Ziua funcționarului public” exprim gratitudine pentru patriotism, dedicație și responsabilitate în exercitarea cu demnitate a funcției publice. Să aveți parte de multă sănătate și realizări frumoase în activitatea de zi cu zi!”

img21004450

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!