ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La sfârșitul săptămânii, în Chișinău va fi organizat un nou maraton de vaccinare

11:19 | 23.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău va organiza sâmbătă, 26 iunie, un nou maraton de vaccinare, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi că municipalitatea va organiza, pe 26 iunie, în incinta Palatului Republicii, un nou maraton de vaccinare. Edilul capitalei a subliniat că pentru imunizarea antiCovid va fi folosit preponderent vaccinul Sputnik-V, dar că vor fi prezente și vaccinurile AstraZeneca și Sinopharm.

Potrivit lui Ceban, modalitatea de vaccinare va fi simplă - ”primul venit, primul servit” și a cerut locuitorilor să nu se îmbulzească.

La data de 19 iunie, Republica Moldova a recepționat încă un lot de 64 de mii de doze de vaccin Sputnik-V, donație din partea Federației Ruse.

Conform secretarului de stat al Ministerului Sănătății, Igor Curov, 20 mii de doze de ser rusesc vor fi distribuite autorităților din regiunea transnistreană.

img21004454

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!