ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termenul pentru achitarea impozitului pe venit în rate expiră la 25 iunie

12:17 | 23.06.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a atenționat că termenul limită de achitare a impozitului pe venit în rate pentru trimestrul II al anului 2021 expiră la data de  25 iunie curent, conform  Codului Fiscal, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituției, agenții economici care aplică regimul general de impunere (12% din venitul impozabil) sunt obligați să achite o pătrime din suma calculată drept impozit ce urmează a fi plătit, conform Titlului II din Codul fiscal, pentru anul 2021, sau  impozitul ce urma să fie plătit, conform Titlului II din Codul fiscal, pentru anul precedent.

Informații suplimentare la subiectul în cauză pot fi obținute prin apelarea Centrului unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat – 0 8000 1525 (apel gratuit).

img21004456

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!