ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

12:27 | 23.06.2021 Categorie: Comunicate

Digitalizarea sistemului educațional din Republica Moldova, pe agenda MECC

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa a avut o întrevedere cu autorii conceptului Sistemului național de transfer de cunoștințe „E-DOME", în cadrul căreia au fost abordate subiecte ce țin de digitalizarea sistemului educațional din Republica Moldova.

Consolidarea sistemului național de educație din țară prin asigurarea accesului egal la educație de înaltă calitate pentru fiecare copil din Republica Moldova prin utilizarea instrumentelor TIC, constituie o prioritate pentru MECC.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va oferi suportul necesar în implementarea proiectelor care vin să îmbunătățească calitatea sistemului educațional din Republica Moldova.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!