ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Salvatorii din Căușeni au evacuat o viperă de pe copertina unei frizerii

12:35 | 24.06.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Salvatorii Direcției situații excepționale (DSE) Căușeni au intervenit ieri pentru a evacua un șarpe care se afla pe copertina unei frizerii din centrul oraşului, transmite MOLDPRES.

“Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:30. Potrivit primelor informații, vipera a fost văzută de localnici pe copertina clădirii, iar la etajele superioare se aflau apartamentele oamenilor. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri, care a stabilit că șarpele se află pe acoperișul frizeriei”, indică DSE Căuşeni.

Salvatorii, echipați corespunzător, au evacuat șarpele de pe copertină. Vipera a fost dusă de pompieri în afara orașului  și lăsată în libertate pe un câmp deschis. În urma operațiunii, șarpele nu a avut de suferit.  

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!