ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinăului va pregăti pentru populație un plan anti-caniculă

09:49 | 28.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate în comun cu preturile din Chișinău vor pregăti săptămâna curentă un plan de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a cerut astăzi în ședința on-line a serviciilor municipalității ca în această săptămână direcția sus-numită și preturile din Chișinău să pregătească un plan de protecție anti-caniculă pentru populația din municipiu. “Sinopticienii au prognozat vreme caniculară, solicit să fie prezentat planul de acțiuni de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului. Să fie instalate corturi anti-caniculă, să fie asigurate puncte de distribuție a apei și de măsurare a tensiunii arteriale, mai ales în zonele aglomerate ”, a cerut edilul.

În același timp, Ceban a solicitat ca toate măsurile anti-caniculă să fie coordonate cu subdiviziunea Chișinău a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, care va iniția, la rândul său, măsuri de protecție a populației pe vreme caniculară.

foto: paris.fr

img21004573

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!