ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru săptămâna curentă sunt anunţate temperaturi caniculare şi ploi

16:02 | 28.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. La începutul săptămânii curente vremea nu se va deosebi mult de cea actuală, se va înregistra doar o ușoară creștere a temperaturii ziua, însă miercuri şi joi iar vom avea caniculă şi ulterior vor reveni ploile, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, marţi, 29 iunie, cerul va fi variabil, vremea va fi îndeosebi fără precipitații. Vântul va sufla din vest, slab până la moderat. Pentru mâine, SHS prognozează maximum 30 de grade Celsius, ziua, şi până la 20 de grade, noaptea.

Joi şi vineri, când demarează cea mai fierbinte perioadă - luna iulie sau a lui Cuptor, vor fi cu temperaturi pe măsură, ajungând până la 34 grade.

De vineri, vremea se va răci puţin, înregistrând maxima de 28 de grade Celsius. Şi tot pentru finele săptămânii, meteorologii anunţă în toată ţara revenirea ploilor, însoţite de descărcări electrice.

foto simbol

img21004594

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!