ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia Electorală Centrală a acreditat mai mulți observatori la alegerile parlamentare anticipate

17:05 | 28.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a acreditat alți 307 observatori la alegerile parlamentare anticipate, transmite MOLDPRES.

În ședința de astăzi, membrii CEC au acreditat încă 307 observatori pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Aceștia reprezintă Asociația obștească „Promo-LEX”, Asociația obștească „MIRAD”, Misiunea de observare a Comunității Statelor Independente (CSI), Comisia Electorală Centrală a Republicii Uzbekistan și instituția similară din Kazahstan.

Până în prezent, pentru observarea scrutinului din 11 iulie curent, CEC a acreditat 1 704 observatori, dintre care 1 397 observatori naționali și 307 - internaționali.

Termenul limită de depunere a cererilor privind acreditarea în calitate de observator pentru alegerile parlamentare anticipate este 3 iulie 2021.

 

img21004596

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!