ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost găsit înecat

10:58 | 29.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 iun. /MOLDPRES/. Corpul neînsuflețit a unui bărbat în vârstă de 51 de ani a fost scos aseară de scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/ dintr-un bazin acvatic de pe strada Albișoara, municipiul Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:09. Martorii susțin că bărbatul a intrat în apă să se scalde, dar nu a mai ieșit la mal. La fața locului, pentru efectuarea lucrărilor subacvatice, au intervenit două echipe de salvatori. La scurt timp, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost recuperat. Cazul este cercetat de organele de drept.

În acest context, IGSU îndeamnă repetat oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neamenajate și să nu consume înainte de a intra în apă băuturi alcoolice.

Conform statisticilor, de la începutul anului 2021, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 39 de persoane, inclusiv opt minori.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!