ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

09:34 | 30.06.2021 Categorie: Comunicate

A intrat în vigoare Legea privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale

Chişinău, 30 iun. /MOLDPRES/. Ministerul Finanțelor informează că la data de 26 iunie curent, a intrat în vigoare Legea nr. 74/2020 privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale (art. 89 (1) al Legii 74/2020).

Respectiv, începând cu data intrării în vigoare a legii menționate, entitățile/autoritățile contractante, urmează să aplice prevederile acesteia la efectuarea achizițiilor de bunuri, servicii și lucrări pentru necesitățile acestora.

În acest context, solicităm entităților contractante, care desfășoară procedurile de achiziții sectoriale reglementate de Legea 74/2020, să consulte cu atenție prevederile din domeniul dat.

Pentru informații suplimentare privind subiectul dat, nu ezitați să contactați Direcția achiziții publice din cadrul Ministerului Finanțelor (datele de contact sunt disponibile pe pagina web oficială a Ministerului, compartimentul Structura).    

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!