ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

EURO 2020: A fost stabilit programul meciurilor din sferturile de finală

08:52 | 01.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Turneul Campionatului European de fotbal Euro 2020 se apropie de sfârșit. Mâine, 2 iulie, încep sferturile de finală, transmite MOLDPRES.

Turneul, găzduit de 11 oraşe de pe continentul european, a început pe 11 iunie şi se va încheia pe 11 iulie. Deja sunt cunoscute cele opt echipe naționale care vor evolua în sferturile de finală.

Prima etapă a sferturilor va avea loc mâine, 2 iulie, în orașele St. Petersburg, Federația Rusă, și Munchen, Germania. Elveția și Spania vor juca în Federația Rusă începând cu orele 19.00. La orele 22.00 se va juca cel de-al doilea sfert de finală, Belgia – Italia, pe stadionul din Munchen.

Sâmbătă, 3 iulie, naționala de fotbal a Cehiei va juca împotriva Danemarcei pe stadionul din Baku, iar al patrulea sfert de finală se va juca la Roma, Italia, între echipele naționale ale Ucrainei și Angliei.

Semifinalele vor avea loc marți, 6 iulie, și miercuri 7 iulie. Finala Campionatului European de fotbal se va desfășura pe stadionul Wembley din Londra, duminică 11 iulie, la orele 22.00.

foto: twitter.com

img21004673

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!