ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va primi două ambulanțe din partea Italiei

10:34 | 05.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Primăria capitalei va primi două ambulanțe donate de Asociațiile de caritate (Misericordiile) din comunele Certaldo și Gambassi Terme, regiunea Toscana a Italiei, anunță MOLDPRES.

Ambasadorul Republicii Moldova la Roma, Anatolie Urecheanu, a efectuat la finele săptămânii trecute o deplasare de serviciu în Regiunea Toscana la invitația autorităților locale din comuna Certaldo, unde a participat la ceremonia de transmitere a celor două ambulanțe.

Donația este o acțiune comună a Ambasadei și autorităților locale din Comuna Certaldo, înfrățită cu comuna Puhoi, raionul Anenii Noi.

În cadrul evenimentului, Ambasadorul a mulțumit administratorilor Asociațiilor de caritate din Certaldo și autorităților locale pentru solidaritatea în combaterea pandemiei de Covid-19.

foto: Ambasada Republicii Moldova în Italia

img21004780

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!