ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O minoră de 13 ani din Tiraspol s-a înecat în Nistru

12:00 | 08.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. O adolescentă de 13 ani din Tiraspol s-a înecat aseară, în timp ce se scălda în râul Nistru, comunică MOLDPRES.

Potrivit departamentul de interne de la Tiraspol, fata împreună cu o prietenă au plecat la plimbare prin oraș, iar ulterior s-au răzgândit și au mers la plajă. Aceasta a intrat în apă și nu a mai putut ieși. Prietena ei a observat că fata se îneacă și a sărit să o salveze, însă fără succes.

În scurt timp la locul incidentului s-au deplasat scafandrierii. Corpul neînsuflețit al minorei a fost găsit abia în dimineața zilei de astăzi, la 10 metri de la mal.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului curent, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 39 de persoane, inclusiv 8 minori.

img21004880

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!