ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele de fotbal moldovene au avut o evoluție slabă în campionatul european Europa Conference League

12:47 | 09.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Nici o echipă din Republica Moldova nu a înregistrat victorii în Europa Conference League, transmite MOLDPRES.

Astfel, echipele Milsami Orhei și Petrocub Hâncești au încheiat la egalitate meciurile de fotbal în care au evoluat, iar Sfântul Gheorghe Suruceni a suferit o înfrângere usturătoare.

Milsami Orhei a făcut egal, 0-0, cu FK Sarajevo, multipla campioană a Bosniei și Herțegovinei. Partida jucată la Orhei a fost foarte aproape de a se termina cu o înfrângere pentru echipa gazdă, oaspeții ratând un penalty în prima repriză.

În același timp, Petrocub Hâncești a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu echipa din Macedonia, FK Sileks. Golul vicecampioanei Republicii Moldova a fost marcat de fundașul Maxim Potârniche în prelungirile primei reprize. 

Pe de altă parte, deținătoarea Cupei și Supercupei Moldovei, Sfântul Gheorghe Suruceni a fost învinsă de Partizani Tirana în partida jucată la Elbasan, scor 2-5.

foto: fmf.md

img21004910

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!