ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primele 150 de mii de doze de vaccin Johnson & Johnson au ajuns în Republica Moldova

08:05 | 13.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a întâmpinat ieri seara, pe Aeroportul Chișinău, primele 150 de mii de doze de vaccin Johnson & Johnson din cele 500 de mii de doze donate țării noastre de Statele Unite ale Americii, prin platforma COVAX, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Șefa statului i-a mulțumit Ambasadorului Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, pentru acest gest solidar al Statelor Unite. Totodată, ea a chemat cetățenii să se imunizeze împotriva Covid-19.

„Vă îndemn să vă vaccinați. Pericolul de a ne îmbolnăvi încă nu a trecut, iar viața și sănătatea sunt de neprețuit”, a menționat președintele Maia Sandu.

foto: Președinție

img21005007

img21005007

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!