ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr și-a anunțat demisia

10:09 | 13.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Președintele și vicepreședinții Platformei Demnitate și Adevăr și-au anunțat  astăzi demisia în cadrul Biroului Politic Național. Până la alegerea noii conduceri, interimatul funcției de președinte al partidului va fi exercitat de către vicepreședintele Dinu Plîngău, comunică MOLDPRES.

Tot astăzi, Biroul Politic Național a Platformei DA a decis convocarea Congresului partidului pentru data de 5 septembrie curent, unde va fi aleasă o nouă conducere. Această decizie a BNP va fi pusă pe agenda Consiliului Politic Național, care va fi convocat în zilele ce urmează.

În cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, Platforma DA a acumulat 2,33 la sută din voturi.

Ieri, după aflarea rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate, și Renato Usatîi a anunțat că își dă demisia din fruntea partidului, dar și din funcția de primar al municipiului Bălți.

foto simbol

img21005016

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!