ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O expoziție de fotografii a fost inaugurată în capitală

00:18 | 14.07.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. La Casa Presei din Chișinău a fost vernisată luni seară expoziția de fotografii cu genericul ”Stări și emoții” a unui grup de fotografi din R. Moldova, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, maestrul fotograf Victor Sacaliuc, administratorul Salonului ”Eurofotoart”, organizatorul expoziției, a menționat că aceasta cuprinde 36 de portrete, realizate de 11 fotografi: Victor Sacaliuc, Alex Dobrovolschi, Mihaela Alaiba, Eduard Bâzgu, Vitalie Iovu, Denis Chicu, Constantin Grigoriță, Victor Pictor, Dumitru Vosimeric, Dorin Rusu și Sergiu Vulpe, ultimul fiind stabilit în Irlanda.

”Portretele expuse prezintă anumite stări ale unor personaje (oameni de diferite profesii, vârste și categorii sociale, inclusiv cerșetori), surprinse de obiectivul fotografilor în diverse situații. Le mulțumesc tuturor colegilor că au reacționat la solicitarea mea și au realizat, după mine, niște portrete interesante, care vorbesc de la sine despre tot ce se întâmplă în societate”.    

Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul anului.

img21005040

img21005040

img21005040

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!