ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a întreprins o vizită de lucru la Fălești

08:23 | 14.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers ieri în vizită de lucru la Fălești. Șeful statului le-a mulțumit cetățenilor din raionul său de baștină pentru că au ieșit duminică la vot și astfel au pus temelia procesului de curățare a statului de corupție, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„M-am bucurat să văd oameni optimiști și încrezători, în pofida multitudinii de probleme cu care se confruntă. Am ascultat doleanțele și propunerile oamenilor de afaceri, ale administrației publice locale, ale medicilor și profesorilor și am promis să le abordăm cu noul Guvern”, a spus Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova a menționat că cetățenii așteaptă acțiuni concrete și prompte, care să faciliteze crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea condițiilor de viață în comunități. „Avem foarte mult de lucru, dar împreună vom reuși să urnim carul din loc”, a subliniat șeful statului.

foto: Președinție

img21005043

img21005043

img21005043

img21005043

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!