ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

13:52 | 14.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 iul. /MOLDPRES/. Cabinetul demisionar de miniștri a decis miercuri eliberarea din funcţie, în baza cererii depuse, a secretarului general al Guvernului, Liliana  Iaconi. Oficialul îşi va încheia activitatea de şef al Cancelariei de Stat la 22 iulie, transmite MOLDPRES.

Tot astăzi, Executivul a aprobat cererea de demisie a directorului general al Agenţiei de Investiţii, Rodica Verbeniuc. Până la numirea unui nou şef al instituţiei, interimatul funcţiei va fi exercitat de Ion Iordachi, director adjunct al Agenţiei de Investiţii.

De asemenea, în ședința astăzi, Guvernul a decis ca Victor Haruţa, Ambasador Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, să fie prin cumul şi ambasador al țării noastre în Bahrain, cu sediul la Abu Dhabi.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!