ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un pedofil a fost prins în timp ce încerca să întrețină rapoarte sexuale cu două fetițe

12:28 | 15.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Un pedofil de 51 de ani din capitală a fost prins aseară de poliție, în timp ce încerca să întrețină rapoarte sexuale cu două fetițe de 10 ani, contra sumei de 500 de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, individul a fost reținut pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Acesta a fost auzit de un trecător cum discuta cu două fetițe de 10 ani și le propunea să întrețină rapoarte sexuale cu el, contra sumei de 500 de lei.

Când a văzut că a fost observat, a încercat să fugă, dar a fost prins de un polițist care se afla în afara orelor de serviciu și își plimba copilul.

Individul a fost anterior judecat pentru fapte similare. Pe acest caz au fost pornite două cauze penale pentru acțiuni perverse și ademenirea minorilor în scopuri sexuale.

În acest context, poliția îndeamnă părinții să discute cu copii și să le explice cum trebuie să se comporte și cum să procedeze în asemenea situații.

foto simbol

img21005098

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!