ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Capitalul Parcului Urban de Autobuze Chișinău a fost majorat

15:30 | 15.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Majoritatea consilierilor municipali au votat pentru majorarea capitalului Parcului Urban de Autobuze din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Ca urmare a achiziționării la data de 1 iulie a 100 de autobuze, consilierii municipali au aprobat astăzi, cu majoritate de voturi, capitalul Parcului Urban de Autobuze Chișinău.

Potrivit lui Vladimir Mitru, consilierul primarului general în domeniul transportului public, majorarea acestui capital este necesară trecerii autobuzelor achiziționate la balanța PUA Chișinău. “Autobuzele vor fi incluse la balanța PUA Chișinău, tot ei vor fi cei care le vor înmatricula”, a declarat Mitru.

Capitalul Parcului Urban de Autobuze a fost majorat cu valoarea totală a celor 100 de autobuze, adică 12 milioane 300 de mii de euro.

Până la sfârșitul anului, autobuzele vor fi livrate la Chișinău. Costul unei unități de transport este de 123 de mii de euro. Garanția acestora este de șase ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!