ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Letonia va sprijini reformele din Republica Moldova, în special pentru consolidarea statului de drept

16:16 | 15.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri la telefon cu președintele Letoniei, Egils Levits, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului i-a mulțumit pentru cuvintele de încurajare, adresate cetățenilor Republicii Moldova cu prilejul rezultatului electoral din 11 iulie. „Am abordat, de asemenea, subiectul relațiilor bilaterale dintre țările noastre, precum și perspectivele cooperării în context european”, a spus Maia Sandu.

Președintele Egils Levits a dat asigurări că Letonia va sprijini reformele din Republica Moldova, în special pentru consolidarea statului de drept și avansarea procesului de integrare europeană.

„Am profitat de ocazie și l-am invitat pe Președintele Levits să viziteze Republica Moldova, atunci când îi va permite agenda”, a menționat președintele țării.

foto: presedintie.md

img21005112

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!