ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

58 de polițiști de frontieră au depus jurământul

17:19 | 16.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. 58 de polițiști de frontieră au depus astăzi jurământul și de mâine își vor desfășura activitatea în diverse subdiviziuni de frontieră. Ceremonia oficială a avut loc pe platoul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, comunică MOLDPRES.

Potrivit Secției relații publice a Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, evenimentul a debutat cu intonarea imnului Republicii Moldova. Ulterior, cea de-a 13-a promoție, formată din 22 de fete și 36 de băieți, au jurat credință Patriei și îndeplinirea obligațiunilor cu destoinicie și responsabilitate.

Viitorii polițiști de frontieră au fost felicitați de Petru Corduneanu, șeful instituției de frontieră: "Suntem mândri de voi și am toată încrederea că ceea ce ați studiat în cei doi ani vă va fi de mare ajutor în activitatea pe care o veți desfășura. Mult succes vouă! Felicitări și cadrelor didactice pentru pregătirea, implicarea și dăruirea în tot ceea ce au făcut pentru dumneavoastră", a conchis Corduneanu.

Ceremonia s-a încheiat cu felicitări din partea celor apropiați.

foto: Inspectoratul General al Poliției de Frontieră

img21005162

img21005162

img21005162

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!