ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

De luni va fi restricţionat traficul pe traseul Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – Frontiera cu Ucraina

17:41 | 16.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Administrația de Stat a Drumurilor a atenționat participanții la trafic despre restricționarea circulației rutiere pe drumul M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – frontiera cu Ucraina pe perioada de execuție a lucrărilor de reparație a podului. Aceste lucrări vor demara la data de 19 iulie și vor fi finalizate către sfârșitul lunii iunie a anului 2022, transmite MOLDPRES.

Traficul rutier va fi deviat pe drumurile R4 R6 – Goian – Criuleni – M1 și G72  R6 – Braniște – Criuleni.

Conducătorii auto, care traversează drumul M1 sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară și să ocolească zona în reparație conform schemei generale de deviere a traficului rutier.

foto: protv.md

img21005163

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!