ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primarul municipiului Chișinău întreprinde o vizită de lucru în județul Suceava, România

15:55 | 20.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a avut astăzi în România întrevederi cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și cu primarul orașului Suceava Ion Lungu, transmite MOLDPRES.

O delegație condusă de Ion Ceban se află într-o vizită de lucru în județul Suceava, România. Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, edilul a informat că în cadrul vizitei delegația de la Chișinău are o serie de întrevederi cu administrația locală Suceava, la care vor fi abordate subiecte ce țin de implementarea mai multor proiecte, în urma semnării Înțelegerii de dezvoltare a relațiilor de colaborare între Primăria Chișinău și Consiliul Județean Suceava. „Este vorba de discuții pe marginea unor proiecte în educație, cultură, protecție socială, economie și turism”, a specificat Ceban.

El a anunțat că la întrevederile cu președintele Consiliului Județean Suceava și cu primarul orașului Suceava le-a adresat invitația oficială de a participa la primul Forum Investițional Municipal, care va fi organizat la Chișinău în luna octombrie.

img21005237

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!