ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O moldoveancă a fost adusă cu SMURD-ul din Ucraina după ce a suferit un accident rutier

09:49 | 22.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost adusă cu ambulanță SMURD din Ucraina după ce a suferit un accident de circulație în apropiere de regiunea Cernigov, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, echipajul SMURD a preluat pacienta de la spitalul din orașul Nejin. Aceasta a fost monitorizată pe drum de medici și paramedici, iar la destinație a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Pe parcursul drumului, pacienta nu a suportat complicații suplimentare.

Conform informațiilor IGSU, de la începutul anului curent aceasta este a șasea intervenție transfrontalieră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

foto: IGSU

img21005279

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!