ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru în raionul Ialoveni

18:41 | 22.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la Ialoveni - un raion dinamic, cu oameni ce se implică activ în viața comunităților în care trăiesc, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Am discutat, la întâlnirile pe care le-am avut cu întreprinzători și medici din raion, cu angajați din învățământ și din administrația publică, despre schimbările care trebuie să înceapă în Moldova odată cu învestirea Parlamentului ales la 11 iulie și a noului Guvern”, a punctat Maia Sandu.

Șeful statului a menționat, în cadrul discuțiilor, că țara are nevoie de ordine, care să ne aducă bunăstare. „Voi insista că fiecare instituție de stat sa fie evaluată în bază de rezultate, iar controalele abuzive să înceteze. Vom fi cu ochii pe conducătorii de toate nivelurile pentru ca lucrurile să fie făcute corect și nu vom admite ca funcționarii să-și bată joc de banul public și de cetățeni”, a spus Președintele.

De asemenea, Maia Sandu și-a exprimat convingerea fermă că tara noastră poate să iasă din sărăcie, dacă vom avea multe afaceri prospere, forță de muncă adaptată la cerințele pieței și o agricultură competitivă. „Chiar dacă nu vom rezolva toate problemele peste noapte, o abordare serioasă și corectitudine maximă neapărat vor aduce rezultatele atât de așteptate de cetățeni”, a relevat Președintele țării.

foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!