ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au murit în urma unui accident produs în apropiere de Sângerei

09:57 | 23.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Doi bărbați au murit, iar alte patru persoane, printre care și un copil de doi ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs aseară pe traseul M-5 în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sângerei, comunică MOLDPRES.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare /INP/, Natalia Golovco, a specificat că în jurul orei 22:00, poliția din Sângerei a fost sesizată referitor la un accident rutier care a avut loc pe traseul M-5 în apropiere de satul Coșcodeni. La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobilul de marca Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani, a ieșit pe contrasens și a tamponat frontal un automobil de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani.

În urma impactului, doi pasageri din automobilul Audi au decedat pe loc, iar cei din Mercedes, printre care și copilul de doi ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat o cauză penală.

foto: IGP

img21005313

img21005313

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!