ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe străzile Chișinăului va circula un troleibuz turistic

10:00 | 23.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. De la 1 august, în municipiul Chișinău va circula un troleibuz turistic. Prețul unei călătorii va fi de 30 de lei /circa 1,40 euro/, transmite MOLDPRES

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat ieri traseul și prețul unei călătorii cu troleibuzul turistic. Ruta acestuia include cele mai importante puncte de atracție turistică existente în capitală și are o durată de o oră și 20 de minute. Călătorii pot audia pe parcursul călătoriei descrieri, în limba română, rusă și engleză, a monumentelor arhitecturale existente în oraș.

Șeful Direcţiei generale, economie, comerț şi turism a Primăriei capitalei, Roman Vitiuc, a declarat că troleibuzul turistic va circula în zilele de sâmbătă și duminică. Oficialul a specificat că, împreună cu Ambasada Ucrainei în Republica Moldova, pe ruta turistică se vor pune, la anumite ocazii, și audio-ghiduri traduse în limba ucraineană.

foto: tvrmoldova.md

img21005314

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!