ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

România menține Republica Moldova pe lista verde a statelor cu risc minim epidemiologic

10:18 | 23.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România a actualizat ieri lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Republica Moldova este plasată în zona verde a statelor cu risc epidemiologic redus, transmite MOLDPRES.

Potrivit autorităților române, recomandările epidemiologice vor intra în vigoare începând cu data de 25 iulie, ora 00:00. Persoanele care vin din țări aflate pe lista galbenă nu intră în carantină dacă sunt vaccinate sau prezintă un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

35 de state sunt incluse pe lista roșie, printre care destinații turistice populare ca Spania și Grecia. Persoanele care vin din aceste state sunt obligate să intre în carantină.

foto: mold-street.com

img21005315

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!