ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Echipe mobile vor vaccina în acest weekend locuitorii din mai multe localități

10:57 | 23.07.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat că, în acest weekend, vor fi organizate acțiuni de informare și vaccinare împotriva COVID-19 în mai multe localități din Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, un maraton de imunizare va fi organizat la Căușeni, sâmbătă, 24 iulie, în intervalul orelor 08:00 – 17:00. Punctele de vaccinare vor fi amenajate în cadrul Centrului sportiv multifuncțional din orașul Căușeni, str. Mihai Eminescu 29/A. Evenimentul este organizat cu suportul IMSP Centrul de Sănătate Căușeni, Spitalul Raional „Ana și Alexandru” și administrației publice locale.

Totodată, duminică, 25 iulie, în câteva localități din raionul Edineț, precum Trinca, Constantinovca și Tîrnova, vor fi organizate echipe mobile care vor merge din casă în casă pentru informarea și vaccinarea doritorilor de a se proteja de virus.

Pentru imunizare vor fi disponibile vaccinurile Pfizer/BioNTech, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac și Sinopharm.

Datele oficiale arată că, până astăzi, în Republica Moldova au fost imunizate împotriva noului coronavirus, 925942 de persoane.

foto: MSMPS

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!