ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul va fi convocat pe 26 iulie

17:28 | 23.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat astăzi Decretul de convocare a Parlamentului Republicii Moldova de Legislatura a XI-ea. Prima ședință a noului Legislativ va avea loc luni, 26 iulie, începând cu ora 10.00, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Urmează alegerea organelor de conducere și de lucru ale Parlamentului și învestirea unui nou Guvern. Problemele sunt multe și complexe, nu avem timp de pierdut. Sper că noul Parlament va reuși să recupereze rapid încrederea cetățenilor în această instituție importantă prin decizii corecte și curajoase, care vor opri corupția și vor îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor”, a menționat președintele Maia Sandu.

img21005344

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!