ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Jocurile Olimpice, România a pierdut al doilea meci de fotbal din grupă

08:45 | 26.07.2021 Categorie: Sport

Tokyo, 26 iul. /MOLDPRES/. Naționala de fotbal a României a fost învinsă cu 4-0 de Coreea de Sud, duminică, la Kashima, în Grupa B a turneului masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, transmite MOLDPRES cu referire la Agerpres. 

România a avut o prestaţie proastă cu Coreea de Sud, în faţa căreia a pierdut la scor, 0-4, jucătorii români aproape că n-au avut nici o ocazie de gol.

Este al doilea meci jucat de România la JO 2020, după victoria cu Honduras (1-0 în urma unui autogol înscris de Elvin Oliva în prelungirile primei reprize). Al treilea meci din Grupa B va fi disputat împotriva naționalei din Noua Zeelandă.

Selecționata română a ajuns pe ultima poziție în grupă, din cauza golaverajului, chiar dacă este la egalitate de puncte cu celelalte echipe. Calificarea în fazele eliminatorii depinde de o victorie în ultima etapă a grupelor în fața formației neozeelandeze.

Meciul împotriva echipei din Noua Zeelandă este programat miercuri, cu începere de la ora 11:30.

foto: prosport.ro

img21005372

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!