ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria municipiului Chișinău a distribuit primele autobuze în suburbii

08:50 | 27.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Primele patru autobuze cu parcurs, achiziționate recent de Î.M. „Parcul Urban de Autobuze", au fost puse ieri pe rutele din suburbiile Chișinăului, în regim de testare, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău informează că autobuzele MAN Lions City, care funcționează pe gaz, au fost distribuite în orașele Durlești, Cricova și Vatra, dar și comuna Bubuieci, unde există o necesitate de transport.

În acest an, municipalitatea a achiziționat un lot de 58 de autobuze rulate, iar primele 18 unități au ajuns deja la Chișinău. Alte 40 de autobuze, de model VDL, urmează să ajungă în curând în capitală.

Până la sfârșitul anului curent, la Chișinău vor fi livrate și cele 100 de autobuze noi, achiziționate de municipalitate în bază de concurs de la compania ISUZU.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!