ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol se califică în turul trei al Ligii Campionilor

11:07 | 29.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol s-a calificat în turul trei, preliminar, al Ligii Campionilor, transmite MOLDPRES.

Tiraspolenii au învins aseară, cu scorul 3-1, echipa Alashkert Erevan, într-un meci desfășurat pe stadionul din Tiraspol, după ce în tur, pe stadionul din Erevan, campioana Republicii Moldova la fotbal s-a impus cu 1-0.

În următoarea fază a competiției, echipa din Tiraspol va întâlni campioana Serbiei la fotbal, FK Crevna Zvezda. Primul meci va avea loc în deplasare, pe 3 sau 4 august, iar returul se va desfășura la Tiraspol, pe 10 august.

Sheriff Tiraspol și-a asigurat cel puțin participarea în grupele UEFA Conference League, competiție înființată în acest an.

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!