ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Autoritățile României au anunțat restricții de circulație pentru mașinile mai grele de 7,5 tone

13:14 | 29.07.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunță că, în perioada 29-31 iulie 2021, în intervalul orar 12:00-20:00, pe teritoriul României au fost instituite restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele Harghita, Neamț, Suceava și Botoșani, transmite MOLDPRES.

Măsura este adoptată pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile care pot apărea pe rețeaua rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă.

Pentru evitarea unor inconveniențe, Serviciul Vamal îndeamnă transportatorii de mărfuri să țină cont de situația creată și anunță că informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale din România pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 004021/264.33.33; 004021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

foto: Serviciul Vamal

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!