ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadoarea Suediei, Anna Lyberg, și-a încheiat misiunea diplomatică în Republica Moldova

13:40 | 29.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadoarea Suediei în țara noastră, Anna Lyberg, cu prilejul încheierii mandatului, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru întreaga sa activitate în calitate de șefă a misiunii diplomatice suedeze la Chișinău.

„Am ținut să menționez implicarea personală substanțială și eficientă a doamnei Lyberg în dezvoltarea și aprofundarea cooperării dintre țările noastre atât în plan bilateral, cât și în susținerea și promovarea agendei noastre europene”, a spus Maia Sandu.

În acest context, părțile au discutat despre prioritățile imediate ale țării și despre modul în care ne-ar putea susține în continuare Suedia pe calea democratizării și dezvoltării Republicii Moldova. „Excelenta Sa, Anna Lyberg, m-a asigurat ca avem tot sprijinul și angajamentul Suediei pentru agenda noastră de reforme”, a menționat președintele Maia Sandu.

foto: presedinte.md

img21005477

img21005477

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!