ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost aleși vicepreședinții Parlamentului

15:44 | 29.07.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Deputații Mihail Popșoi, fracțiunea Partidului PAS, și Vlad Batrîncea, fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, sunt vicepreședinții Parlamentului de legislatura a XI-a. Candidații au fost votați astăzi în cadrul ședinței plenare, transmite MOLDPRES. 

În acest sens, deputații au adoptat trei Hotărâri: privind numărul de vicepreședinți, susținută cu 86 de voturi ale deputaților; privind alegerea în funcția de vicepreședinte al Parlamentului a lui Mihai Popșoi, votată de 85 de deputați; privind alegerea în funcția de vicepreședinte al Parlamentului a lui Vlad Batrîncea, adoptată cu voturile a 87 de parlamentari.

Atât Mihail Popșoi, cât și Vlad Batrîncea, au deținut funcția de vicespeaker și în legislatura a X-a a Parlamentului Republicii Moldova.

foto: MOLDPRES

img21005482

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!